Arama

WORKSHOP EĞİTİMLERİ
Mutfaklarda Tabak Süsleme Dizayn ve Dekorasyon Workshop Eğitimi

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA

Adı-Soyadı

CEMİL USLU

Unvanı

ÖĞR.GÖR

Birimi

Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42 Meram /KONYA
 

İrtibat Telefonu

05542012978

E-Posta Adresi

[email protected]

PROGRAM EĞİTMENLERİ HAKKINDA

Adı-Soyadı

CEMİL USLU

Unvanı

ÖĞR.GÖR.

Birimi

Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42 Meram /KONYA

E-Posta Adresi

[email protected]

İrtibat No

05542012978

           

EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA

Programın Adı

“Mutfaklarda Tabak Süsleme Dizayn ve Dekorasyon Workshop Eğitimi”

Programın Türü

Workshop Eğitim Programı

Program Başvuru Tarihleri

08.10.2025-26.10.2025

Program Tarih ve Saati

26.10.2025 Saat:09:00-17:00

Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)

8 Saat

Program İçin Önerilen Gün ve Saatler

PAZAR

Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Mutfağı Meram /KONYA

Önerilen Katılımcı Sayısı

10 Kişi

Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti

5800TL(KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).

 

EĞİTİM HAKKINDA

Şekli

 Yüz yüze örgün Program

 Programın İçeriği

  • Tabak sunumunda estetik ve denge prensipleri
  •  Renk uyumu ve kontrast kullanımı
  • Minimalist ve modern tabaklama teknikleri
  • Garnitür, sos ve doğal malzemelerle dekoratif uygulamalar
  • Uluslararası mutfaklardan örnek tabak dizaynları
  • Pratik uygulamalar ve yaratıcı tabak tasarımları

Konu Başlıkları

  • Tabak Sunumunda Estetik ve Görsellik
  • Renk Uyumunun Psikolojisi ve Kontrastın Gücü
  •  Minimalist ve Modern Tabaklama Teknikleri
  • Garnitür, Sos ve Doğal Malzemelerle Dekorasyon
  •  Uluslararası Mutfaklardan Tabaklama Örnekleri
  • Yaratıcı ve Uygulamalı Tabak Tasarımları
  • Lezzet ile Estetiği Buluşturma Yöntemleri
  • Sunumda Denge ve Hikâye Anlatımı
  •  

Kimler Katılabilir?

  •  Profesyonel aşçılar ve şef adayları
  • Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri
  • Restoran, otel, kafe ve catering mutfak çalışanları
  • Pastacılık ve tatlı sektöründe çalışanlar
  • Evde mutfak sanatlarını geliştirmek isteyen yemek meraklıları
  • Görsel sunum ve tabaklama trendlerine ilgi duyan herkes

Eğitim Sonunda Verilecek Belge

 
 Workshop Eğitim Sertifikası
 

 
 

EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI

Tanıtım Metni

 

İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmeye Workshop sonunda katılımcılar; estetik tabak sunumları yapabilecek, uluslararası trendleri kendi mutfaklarına uyarlayabilecek ve görsel anlamda fark yaratan dizaynlar geliştirebilecek bilgi ve beceriye sahip olacaktır.

Sanat ile gastronomiyi buluşturan bu özel eğitimde, yemeğin tabağa yansıyan estetik yolculuğuna siz de katılın!

 

KONSEM yeterli  kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.

 

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :08.10.2025 - 26.10.2025
  • 26.10.2025 Saat:09:00-17:00
  • 8 Saat
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Mutfağı Meram /KONYA
Başlık Ücret
Program Ücreti
Kesin Kayıt
5.800,00
0-0 taksit imkanı