EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı
CEMİL USLU
Unvanı
ÖĞR.GÖR
Birimi
Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42 Meram /KONYA
İrtibat Telefonu
05542012978
E-Posta Adresi
PROGRAM EĞİTMENLERİ HAKKINDA
Adı-Soyadı
CEMİL USLU
Unvanı
ÖĞR.GÖR.
Birimi
Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42 Meram /KONYA
E-Posta Adresi
İrtibat No
05542012978
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı
“El Yapımı İtalyan Makarna Eğitimi”
Programın Türü
Workshop Eğitim Programı
Program Başvuru Tarihleri
08.10.2025-26.10.2025
Program Tarih ve Saati
01.11.2025 Saat:09:00-17:00
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)
8 Saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler
PAZAR
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Mutfağı Meram /KONYA
Önerilen Katılımcı Sayısı
10 Kişi
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti
4800TL(KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli
Yüz yüze örgün Program
Programın İçeriği
Konu Başlıkları
Kimler Katılabilir?
İtalyan mutfağı makarnaları ve soslarını seven ve ilgisi olan yeni lezzet oluşumlarını öğrenmek isteyen girişimci ruha sahip kişiler katılabilir.
Eğitim Sonunda Verilecek Belge
Workshop Eğitim Sertifikası
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni
İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfetmeye hazır olun! Düzenleyeceğimiz bu özel workshop’ta, İtalyan mutfağının dünyadaki yeri hakkında kapsamlı bilgi edinecek, İtalya’da makarnanın tarihsel gelişimini ve kuzey ile güney bölgelerindeki farklılıklarını öğreneceksiniz.
Katılımcılar, geleneksel İtalyan makarna çeşitlerini tanımanın yanı sıra, makarna ile uyumlu birbirinden lezzetli sosların yapımını uygulamalı olarak deneyimleyecekler. Domates bazlı soslardan (Pomodoro, Arrabbiata, Amatriciana), kremalı soslara (Alfredo, Carbonara, Panna e Funghi), peynir bazlı soslardan (Quattro Formaggi) taze pestolara (Genovese, Rosso) kadar birçok klasik tarif ele alınacak. Ayrıca deniz ürünlü sosların püf noktaları da paylaşılacak.
Workshop’un en keyifli bölümünde ise, Tagliatelle, Fettuccine, Ravioli ve Tortellini gibi geleneksel makarna çeşitlerinin hamurunun hazırlanmasından pişirilmesine, tabak sunumuna kadar tüm aşamalar katılımcılar tarafından uygulanacak.
Bu eğitim sonunda katılımcılar hem teorik bilgiye sahip olacak hem de kendi elleriyle hazırladıkları otantik İtalyan makarnalarını soslarıyla birlikte deneyimleyecekler. İtalyan mutfağını yakından tanımak, profesyonel mutfak becerilerini geliştirmek ve lezzet dolu bir gün geçirmek isteyen herkes için benzersiz bir fırsat!
KONSEM yeterli kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.