Arama

WORKSHOP EĞİTİMLERİ
Deniz Ürünleri İşleme ve Pişirme Yöntemleri

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA

Adı-Soyadı

CEMİL USLU

Unvanı

ÖĞR.GÖR

Birimi

Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42 Meram /KONYA
 

İrtibat Telefonu

05542012978

E-Posta Adresi

[email protected]

PROGRAM EĞİTMENLERİ HAKKINDA

Adı-Soyadı

CEMİL USLU

Unvanı

ÖĞR.GÖR.

Birimi

Meram Meslek Yüksek Okulu/Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Köyceğiz Mah. Demeç Sk. No:42  Meram /KONYA

E-Posta Adresi

[email protected]

İrtibat No

05542012978

           

EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA

Programın Adı

“Deniz Ürünleri İşleme ve Pişirme Yöntemleri”

Programın Türü

Workshop Eğitim Programı

Program Başvuru Tarihleri

08.10.2025-20.10.2025

Program Tarih ve Saati

25.10.2025 Saat:09:00-17:00

Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)

8 Saat

Program İçin Önerilen Gün ve Saatler

PAZAR

Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım

Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Mutfağı Meram /KONYA

Önerilen Katılımcı Sayısı

10 Kişi

Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti

5800 TL(KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).

 

EĞİTİM HAKKINDA

Şekli

 Yüz yüze örgün Program

 Programın İçeriği

  • Deniz Ürünleri hakkında bilgilendirme yapılması
  • Tatlı Su ve Tuzlu Su Balıkları Arasındaki Farklar ve benzerlikler
  • Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması
  • Deniz Ürünlerini temizleme ve parçalama
  • Fileto Çıkarılması ve Kılçık Ayıklanması
  • Deniz ürünlerinde kullanılan marinasyonlar
  • Çeşitlerin uygun pişirme yöntemlerine uygun hale getirilip pişirilmesi

 

Konu Başlıkları

  • *Mutfakta Gıda Güvenliği ve Hijyen
  • *Mutfakta Bıçak Kullanımı
  • *Uluslararası Doğrama Yöntemleri
  • *Pişirme Teknikleri
  • *Besin İşleme ve Saklama Yöntemleri
  • Deniz Ürünleri hakkında bilgilendirme yapılması
  • Tatlı Su ve Tuzlu Su Balıkları Arasındaki Farklar ve benzerlikler
  • Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması
  • Deniz Ürünlerini temizleme ve parçalama
  • Fileto Çıkarılması ve Kılçık Ayıklanması
  • Deniz ürünlerinde kullanılan marinasyonlar
  • Çeşitlerin uygun pişirme yöntemlerine uygun hale getirilip pişirilmesi
  • *Tabak Sunumu ve Süslemesi

Kimler Katılabilir?

 Deniz ürünlerine ilgisi olan  yeni lezzet oluşumlarını öğrenmek isteyen girişimci ruha sahip kişiler katılabilir.

Eğitim Sonunda Verilecek Belge

 
 Workshop Eğitim Sertifikası
 

 
 

EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI

Tanıtım Metni

--Açılan eğitimde deniz ürünleri hakkında bilgilendirilip Tatlı Su ve Tuzlu Su Balıkları Arasındaki Farklar ve benzerlikler,Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması,Deniz Ürünlerini temizleme ve parçalama,Fileto Çıkarılması ve Kılçık AyıklanmasıDeniz ürünlerinde kullanılan marinasyonlar Çeşitlerin uygun pişirme yöntemlerine uygun hale getirilip pişirilmesi gibi konular ele alınacaktır.

 

KONSEM yeterli  kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :08.10.2025 - 20.10.2025
  • 25.10.2025 Saat:09:00-17:00
  • 8 Saat
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Mutfağı Meram /KONYA
Başlık Ücret
Program Ücreti
Kesin Kayıt
5.800,00
0-0 taksit imkanı