Arama

SERTİFİKALI EKMEKÇİLİK VE UNLU MAMULLER EĞİTİMİ
4. Dönem Sertifikalı Ekmekçilik ve Unlu Mamuller Eğitimi

Ekmekçilik ve unlu mamuller alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.

1. “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere bu eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” eğitimini alarak “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” kalite şuurunu oluşturmak,
3. Ekmekçilik ve Unlu Mamuller alanında ürün reçeteleri edindirmek.

1. Ekmekçilik ve unlu mamuller malzemelerini tanımak, 
2. Ekşi maya yapımı, Kruvasan ve milföy hamuru hazırlanması 
3. Ekşi mayalı ekmek yapımı, Kruvasan ve Milföy yapımı,
4. Simit ve Poğaça yapımı
5. Ciabatta ekmeği yapımı, Baget ekmeği yapımı, Tost ekmeği yapımı,
6. Hamburger ve sandviç ekmeği yapımı,
7. Çeşitli börekler yapımı.

KONSEM yeterli  kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır. 

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :18.04.2025 - 18.06.2025
  • 12 Saat
Başlık Ücret