Arama

SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ
18. Dönem Temel Pastacılık Eğitimi

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA

Adı-Soyadı   Öğr. Gör.  Murat ÖZCAN 
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı

 UnvanıÖğr. Gör.
 BirimiNecmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu

Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi
Necmettin Erbakan Üniversitesi 
 İrtibat Telefonu0 (533) 391 55 67 

E-Posta Adresi  
 EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA

Programın Adı Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi

Programın Amacı

1Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.

Programın Türü Sertifika Programı

Program Başvuru Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.

Program Başlama/Bitiş Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.

Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) 12 saat

Program İçin Önerilen Gün ve Saatler 

Sabah grubu: 09:00-12:30 / Öğleden Sonra 13:30-16:30 

Program İçin Önerilen Mekân ve DonanımNecmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı)

Önerilen Katılımcı Sayısı 6 Kişi

Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti   8.000,00 ₺ (KDV Dahil)  (Malzeme ücreti fiyata dahildir).

Özel Koşullar
 

 EĞİTİM HAKKINDAŞekli Yüz yüze örgün eğitim

İçeriği1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı,
5. Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı
6. Pasta süsleme teknikleri.
7. Makaron yapımı, Fransız ekler parispres  crem puff

 

Konu Başlıkları

1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
5. Makaron yapımı Makaron ganaj Yapımı
6.  Fransız Ekler, Paris Pres krem Puf ve sosları
 

Kimler Katılabilir?Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.

Eğitim Sonunda Sınav Yapılacak Mı? 
 Evet

Eğitim Sonunda Verilecek Belge 
 Sertifika

 
 EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI

Tanıtım Metni--Program Kazanımları

1Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.

KONSEM yeterli  kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır. 

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :21.10.2024 - 21.01.2025
  • 12 Saat
Başlık Ücret
Eğitim Ücreti
Kesin Kayıt
10.000,00
0-0 taksit imkanı