EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı Öğr. Gör. Murat ÖZCAN
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı
UnvanıÖğr. Gör.
BirimiNecmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi
Necmettin Erbakan Üniversitesi
İrtibat Telefonu0 (533) 391 55 67
E-Posta Adresi
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi
Programın Amacı
1. Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Başlama/Bitiş Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) 12 saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler
Sabah grubu: 09:00-12:30 / Öğleden Sonra 13:30-16:30
Program İçin Önerilen Mekân ve DonanımNecmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı)
Önerilen Katılımcı Sayısı 6 Kişi
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti 8.000,00 ₺ (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
Özel Koşullar
EĞİTİM HAKKINDAŞekli Yüz yüze örgün eğitim
İçeriği1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı,
5. Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı
6. Pasta süsleme teknikleri.
7. Makaron yapımı, Fransız ekler parispres crem puff
Konu Başlıkları
1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
5. Makaron yapımı Makaron ganaj Yapımı
6. Fransız Ekler, Paris Pres krem Puf ve sosları
Kimler Katılabilir?Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacak Mı?
Evet
Eğitim Sonunda Verilecek Belge
Sertifika
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni--Program Kazanımları
1. Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,
3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.
KONSEM yeterli kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.