Arama

SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ
3. Dönem Sertifikalı İleri Pastacılık Eğitimi

AMAÇ

1İleri pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,
2. Temel pastacılık eğitimi alanların ileri pastacılık eğitimi ile  alanda profesyonelleşmelerini sağlamak,
3. Pastacılık alanında yeni ürün reçeteleri edindirmek.

KİMLER KATILABİLİR

-Temel pastacılık eğitimini almış olmak
 
-Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.

KAPSAMI

1-Deepfrez  Adet  Ürünler
2-Naked Pasta Yapımı
3-Pasta Çikolata Pasta Ürünleri
4-Doğum Günü Soslu Pastalar
5-Tart Tartaletler
6-Kek Cupcake
7-Butter Crem Ganaj Kaplama
8-Şeker Hamuru Kaplama
9-Şeker Hamuru Modelleme
10-Tatlı Kurabiye
11 -Tuzlu Kurabiye

KONSEM yeterli  kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.

Önemli Not: Katılımcılar yapılacak çalışmaya göre  taze mevyeleri  kendileri tedarik edeceklerdir.

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :21.10.2024 - 01.02.2025
  • 48 Saat
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı)
Başlık Ücret
Eğitim Ücreti
Kesin Kayıt
25.500,00
0-0 taksit imkanı