Arama

SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ
2. DÖNEM SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ

1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
2. Ekler Yapımı
3. Profiterol Yapımı
4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
5. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle….
6. Pasta süsleme teknikleri.
7. Makaron yapımı

Eğitimi Değerlendir

Kurumsal Talep Oluştur

  • Ön Kayıt :01.01.2021 - 02.01.2021
  • Kesin Kayıt :01.03.2021 - 05.03.2021
  • 12 Saat
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı
Başlık Ücret
Eğitim Ücreti
Kesin Kayıt
1.000,00
2-5 taksit imkanı