Arama

Merkezimiz Bünyesinde Düzenlenen Kooperatifçilik Eğitimi Sertifikaları Törenle Verildi

03.10.2023

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu yetkiyle Üniversitemiz tarafından hazırlanan Kooperatifçilik Eğitimi’ne katılan 1. dönem kursiyerlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kahraman, Üniversitemiz KONSEM Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Adıgüzel, Kooperatifçilik Eğitimi Koordinatörü Dr. Ebru Özer Topaloğlu, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa İyibildiren ve Dr. Öğr. Üyesi Metin Yıldırım ile sertifika almaya hak kazanan Dalgıçbey Konut Yapı Kooperatifi, İbni Sina Konut Yapı Kooperatifi, Lokmanhekim Konut Yapı Kooperatifi, Akcamii Konut Yapı Kooperatifi ve Keykubat Konut Yapı Kooperatifi yetkilileri katıldı.

Üniversitemizde Kooperatifçiliğe Önem Veriliyor
Sertifika takdimi öncesinde törenin anlam ve önemi ile ilgili konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kahraman, Üniversitemizin kooperatifçiliğe büyük önem verdiği ifade ederek, üniversitemizin faaliyetlerinden bahsetti.

Katılımcılar adına konuşan Dalgıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dalgıç ise, eğitimin kendileri adına çok verimli geçtiğini belirterek, eğitim kadrosuna teşekkürlerini iletti.

Başvurular Devam Ediyor
KONSEM, Kooperatifçilik Eğitimi 6. dönem için başvuru almaya devam ediyor. Kasım ayında başlaması planlanan 6. dönem için ön başvuru adresi: “https://konsem.erbakan.edu.tr/course/222/6-donem-kooperatifcilik-egitimi”.