Arama

Barista Eğitimi Mezuniyet Töreni

02.05.2023

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından desteklenen, Merkezimiz ve Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile düzenlediğimiz Barista Eğitimi Mezuniyet Töreni Müdürümüz Doç. Dr. Ceyhun Can ÖZCAN, MEVKA Genel Sekreteri İhsan BOSTANCI, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami SAĞDIÇ,  Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat ÖZTÜRK, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ARSLAN ve öğretim elemanları ve öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Karatay Borsa İstanbul Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden 15 öğrenci barista eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Öğrencileri tebrik eder,  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.